Sunday, 13 November 2016

SIMPAN DUIT DALAM SSPN-i PLUS MENANG HONDA JAZZ, TOYOTA VIOS. BETUL KE?

http://lynk.my/tGcd


Assalamualaikum semua, pada hari ahad ni ain terasa nak kongsikan kepada semua entri tentang pelaburan SSPN-i Plus Online. Anjuran tabung pendidikan inggi negara kita PTPTN. Apa yang paling menarik dalam pelaburan SSPN-i Plus Online ni, bila kita daftar dalam salah satu pakej SSPN-i Plus kita boleh menang kereta!! Alangkah bahagia dan seronoknya kalau dapat menang kan?! 

MasyAllah! Kalau menang rasa memang sujud syukur! Menang menarik cabutan bertuah SSPN-i kali ni, rugi rasanya kalau tak masuk cabutan sspn-i ni. Kalau tuan, puan, adik, kakak, abang dah baca atau ternampak entri artikel ni, lekas-lekaslah sertai cabutan bertuah sspn-i ya! Nanti menyesal pulak nak join tarikh cabutan dah lepas :D 

Ain dah pun daftar pelaburan simpanan SSPN-i Plus pada bulan lepas, sebab nanti menyesal pulak kalau tak masuk cabutan ni. Pakej pelaburan simpanan SSPN-i Plus yang ain pilih untuk daftar cabutan bertuah sudah tentu Ain pilih simpanan pelaburan yang paling rendah :). hehee 


RM30 sahaja ..
tiap-tiap bulan komitmen pun dah boleh menang kereta Honda Jazz idaman hati! hikk. Antara pakej-pakej simpanan pelaburan pendidikan yang ditawarkan 

 Pakej SSPN-i Plus Online


Terdapat 6 pakej simpanan pelaburan pendidikan yang ditawarkan, dan anda cuma perlu pilih pakej pelaburan yang sahabat semua mampu membayar, memang menarik pakej ni sebab berbentuk saving dan ada dividen pada tiap hujung tahun. 

Untuk maklumat lebih lanjut, sahabat-sahabat boleh klik 

Hadiah yang boleh dimenangi melalui Cabutan Wow! SSPN-i Plus 2016/2017 adalah seperti berikut:



untuk menang hadiah cabutan tahunan & hadiah cabutan suku tahun

Masih belum terlambat jika adik-adik, kakak, abang yang belum mendaftar SSPN-i Plus Online, masih sempat lagi nak melabur dalam pelan simpanan pendidikan ni! Cabutan suku tahun yang pertama dah terlepas, jangan sampai terlepas cabutan bertuah suku tahu kedua dan ketiga pula :D. Aishh melepas pulak kereta dengan wang sagu hati RM2000 :)) 

No comments:

Post a Comment